تزریق فیلر به شقیقه؛ مزایا، عوارض و ماندگاری

تزریق فیلر به شقیقه؛ مزایا، عوارض و ماندگاری

تزریق فیلر به شقیقه از روش هایی است که بدون نیاز به جراحی و بیهوشی چین و چروک ها را برطرف می کند. از آنجایی که شقیقه قسمتی از صورت محسوب می شود، چین و چروک و فرورفتگی ها خیلی زود خود را در این قسمت نشان می دهند. یکی از راهکارها برای جوانسازی شقیقه تزریق فیلر است. همان طور که اشاره شد،  تزریق فیلر از روش های جوانسازی بدون جراحی است و همین امر باعث شده تا عوارض کم تری رخ دهد. در ادامه به جزئیات بیش تری از این روش زیبایی می پردازیم تا از میزان ماندگاری، مزایا، توصیه های قبل و بعد و شیوه انجام آن اطلاع پیدا کنید.

تزریق فیلر به شقیقه چگونه انجام می شود؟

شقیقه قسمت حساسی از بدن است. به همین دلیل تزریق فیلر به این قسمت از دقت بالایی برخوردار است. قبل از اینکه فیلر به شقیقه تزریق شود، متخصص باید سوابق پزشکی را بررسی کند. در صورتی که فرد مشکلی برای تزریق فیلر به شقیقه نداشت، روی یک تخت یا صندلی قرار می گیرد و ناحیه مورد نظر ضدعفونی می شود. در ادامه پزشک یک بی حسی و سپس فیلر را به شقیقه تزریق می کند.

هنگامی که فیلر به طور کامل در پوست جای گرفت، پزشک سرنگ را خارج و خون یا هر نشتی دیگری را پاک می کند. در نهایت روی پوست را ماساژ می دهد تا با تزریق فیلر به شقیقه، این قسمت دچار برآمدگی نشود و سطح صاف خود را حفظ کند. در مواردی متخصص چندین جلسه را برای لیفت شقیقه تعیین می کند تا نتایج بهتر نمایان شود.

مزایای فیلر چیست؟

پایه همه فیلرها بر اساس اسید هیالورونیک است اما میزان فشردگی و ماندگاری بین فیلرها تفاوت ایجاد می کند. هر چه غلظت فیلر افزایش پیدا کند، میزان ماندگاری نیز بیش تر است اما از طرف دیگر اگر تزریق فیلر به شقیقه در عمق درستی صورت نگیرد، به راحتی قابل تجزیه نیست و باید در دفعات و دوزهای مختلف از تجزیه کننده ها استفاده نمود.

چربی نیز به عنوان یکی از پر کننده های پوستی کاربرد دارد. در این روش چربی را از بعضی از قسمت های بدن که شامل باسن، ران و شکم می شود، جدا می کنند و طی فرآیندی آن را به چربی قابل تزریق تبدیل می کنند. به دلیل اینکه چربی از بدن خود فرد گرفته شده است، ارتباط راحت تری با پوست برقرار می کند و با افزایش حجم و جوانسازی همراه است. البته تزریق چربی زمانی پیشنهاد می شود که علاوه بر شقیقه در قسمت های دیگر مانند گونه و لب استفاده شود.

تزریق فیلر به شقیقه با چه مزایایی همراه است؟

فرورفتگی و چین و چروک شقیقه سبب می شود تا ابروها نیز حالت افتاده پیدا کنند. این اتفاق روی ظاهر تاثیر زیادی می گذارد. به طوری که چهره ای عصبانی، خسته و سن دار برای فرد ایجاد می شود. با تزریق فیلر به شقیقه علاوه بر اینکه چین و چروک این ناحیه از بین می رود، افتادگی ابروها نیز رفع می شود  و یک لیفت هم برای شقیقه و هم برای ابرو محسوب می شود.

کمی پیش تر نیز اشاره کردیم که پایه اصلی فیلرها اسید هیالورونیک است و از طرفی این اسید به طور طبیعی در بدن وجود دارد. بنابراین این اسید با پوست ارتباط خوبی ایجاد می کند و امکان بروز حساسیت و عوارض کاهش پیدا می کند. بنابراین با تزریق فیلر به شقیقه رطوبت و درخشندگی پوست بیش تر می شود. هزینه کم تر نسبت به جراحی، عدم دوره نقاهت، کندی در روند بروز چین و چروک از دیگر مزایای لیفت شقیقه است.

کلینیک زیبایی مدرن دکتر مهاجری نژاد
کلینیک زیبایی مدرن دکتر مهاجری نژاد

توصیه های قبل و بعد از تزریق

  • پیش از انجام این روش حتماً داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید زیرا برخی از داروهای که احتمال خونریزی را افزایش می دهند، باید تا چندین روز قبل از تزریق قطع شوند.
  • از لمس و فشار شقیقه ها در زمان درد یا تورم پرهیز کنید.
  • از مصرف مواد مخدر و الکل تا چندین روز قبل و بعد از تزریق فیلر دوری کنید.
  • حداقل تا ۳ هفته پس از تزریق فیلر به شقیقه نباید به دندان پزشکی مراجعه کنید.
  • از ورزش و فعالیت های سنگین تا ۲ روز پس از تزریق فیلر اجتناب کنید.
  • سعی کنید ۱ بار در روز شقیقه ها را شست و شو دهید و آن ها را ضدعفونی کنید تا جلوی بروز عفونت گرفته شود.
  • تا چندین روز پس از لیفت شقیقه رو به سقف بخوابید و سر را کمی بالاتر از تنه خود قرار دهید زیرا نباید هیچ گونه فشاری به شقیقه ها وارد شود.

مدت زمان ماندگاری فیلر شقیقه چقدر است؟

آزمایش های پزشکی و معاینات متخصص چندین روز قبل از لیفت شقیقه انجام می شود اما زمان لازم برای تزریق حدود ۳۰ دقیقه است و پس از آن فرد می تواند به فعالیت های روزانه و کار خود بپردازد.

ماندگاری فیلر شقیقه ها به سن فرد در زمان تزریق و نوع فیلر مورد استفاده بستگی دارد اما به طور کلی میزان ماندگاری فیلرها بین ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. از آنجایی که لیفت شقیقه یک روش دائمی نیست، باید پس از این مدت دوباره تمدید شود.

عوارض تزریق فیلر

عوارضی که بعد از تزریق فیلر بروز پیدا می کنند شامل دو دسته هستند. تورم، حساسیت، مشکل در جویدن، نابینایی موقت و کبودی از عوارضی هستند که معمولاً با گذشت چند روز از بین می روند اما عوارض حادتری نیز وجود دارد. عفونت، بافت مردگی رگ ها، کوری دائمی و گرانولوم (برآمدگی) از مشکلات جدی تر تزریق فیلر به شقیقه هستند.

اما برای پیشگیری از عوارض چه راهی وجود دارد؟ یکی از مهم ترین راهکارها برای به حداقل رساندن عوارض مراجعه به مراکز و کلینیک هایی است که متخصصان ماهر و با تجربه ای دارند. استفاده از اسید هیالورونیک باعث می شود تا اگر عوارضی ناخواسته ای در تزریق آن بروز پیدا کرد، به راحتی با هیالورونیداز تجزیه شود.

۴.۸/۵ - (۵ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید