تزریق بوتاکس در قاعدگی

تزریق بوتاکس در قاعدگی

تزریق بوتاکس در قاعدگی انجام می شود؟ سوالات متداولی در مورد عوارض، موارد ممنوع، خواص درمانی و ماندگاری بوتاکس وجود دارد. یکی از سوالات متداول متقاضیان این است که آیا در دوران قاعدگی می توانند بوتاکس تزریق کنند و اختلالی ایجاد نمی شود؟ بوتاکس از روش های کم تهاجم است که فقط عصب ناحیه مورد نظر را برای مدتی فلج می کند و تاثیری بر سایر عملکردهای بدن از جمله قاعدگی ندارد. برای آشنایی بیش تر با تزریق بوتاکس در قاعدگی تا انتهای مطلب را بخوانید.

بوتاکس چیست؟

بوتاکس یکی از روش های جوانسازی است که برای رفع چین و چروک های پوست مورد استفاده قرار می گیرد. البته این روش علاوه بر زیباسازی کاربرد درمانی نیز دارد. پیش از اینکه بخواهیم به تزریق بوتاکس در قاعدگی بپردازیم، قصد داریم ابتدا خود بوتاکس را معرفی کنیم. در واقع بوتاکس حاوی سم بوتولینوم است که باعث می شود عضلات قسمت مورد نظر برای مدتی از کار بیفتند. در نهایت چین و چروک های پوست که نتیجه انقباص عضلات است، از بین می روند.

بسیاری از افراد با شنیدن نام سم می ترسند. سم بوتولینوم بسیار خطرناک و کشنده است و باعث مسمومیت غذایی در افراد می شود اما کاربردهای دیگری هم دارد. برای بوتاکس دوز کم و کنترل شده ای از سم بوتولینوم به فرد تزریق می گردد که کاملاً بی خطر است.

خط اخم، چین و چروک اطراف لب، خطوط پنجه کلاغی اطراف چشم، چین و چروک های گردن، خطوط پیشانی و چروک چانه با تزریق بوتاکس از بین می روند. از کاربرد درمانی بوتاکس می توان به کاهش تعریق زیربغل، رفع افتادگی پلک، بهبود سردردهای میگرنی اشاره نمود.

فواید تزریق بوتاکس

بوتاکس از روش های کم تهاجم به شمار می رود، عوارض های جدی و خطرناکی مانند جراحی ندارد. بوتاکس بدون بیهوشی انجام می شود و زمان کمی می برد. همچنین دوره نقاهت بوتاکس بسیار کم است و به مراقبت های ساده ای نیاز دارد. نتایج بوتاکس پس از تزریق نمایان می شود و ماندگاری مناسبی روی پوست دارد.

از آنجایی که در دوران پریودی خون قابل توجهی از بدن خارج می شود، تزریق بوتاکس در قاعدگی روش مناسبی برای جوانسازی است زیرا خونریزی رخ نمی دهد و درد کم تری نسبت به سایر روش ها از جمله جراحی دارد. از دیگر مزایای بوتاکس هزینه کم تر آن نسبت به روش های جراحی است.

تزریق بوتاکس در قاعدگی

آیا تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی در نتیجه اختلالی ایجاد می کند؟ پاسخ این سوال منفی است و تزریق بوتاکس در پریودی هیچ تاثیری در نتیجه نهایی ندارد. از نظر متخصصان تزریق تعدیل کننده های عصبی مانند بوتاکس در قاعدگی بر نتیجه موثر نخواهد بود. فقط ممکن است در ناحیه تزریق، درد و کبودی کمی بیش تر از حالت عادی باشد اما تغییری در تاثیر بوتاکس نخواهد داشت و چین و چروک ها از بین خواهند رفت.

تزریق بوتاکس در قاعدگی در نواحی مختلفی از پوست مانند پیشانی، زیربغل، اطراف لب، گونه و دور چشم انجام می شود. البته بوتاکس واژن در دوران قاعدگی صورت نمی گیرد. بنابراین تزریق بوتاکس برای هر ناحیه ای غیر از واژن در دوران پریودی ممانعتی ندارد.

تزریق بوتاکس-دکتر مسعود مهاجری نژاد
تزریق بوتاکس در کلینیک زببایی مدرن دکتر مسعود مهاجری نژاد

تزریق بوتاکس در قاعدگی عوارض دارد؟

آیا نگران هستید که تزریق بوتاکس در دوران پریودی عوارضی داشته باشد؟ اصلاً جای نگرانی وجود ندارد زیرا تزریق بوتاکس هیچ تغییری در روند قاعدگی ایجاد نمی کند و تاثیر بوتاکس روی پوست مثل حالت عادی است. تنها عوارض تزریق بوتاکس در قاعدگی درد و کبودی بیش تر در ناحیه تزریق است که تنها برای عده ای از افراد رخ می دهد.

درد، تورم و کبودی از عوارض شایع بوتاکس هستند که چه در دوران قاعدگی و چه در حالت عادی به وجود می آیند و با گذشت مدتی از بین می روند. معمولاً پزشک برای کاهش درد و التهاب به شما داروهای مسکن و کرم های موضعی را توصیه می کند.

توصیه هایی برای تزریق بوتاکس در قاعدگی

توصیه می شود به اقدامات زیر برای تزریق بوتاکس توجه کنید تا عوارض کاهش پیدا کند و نتایج بهتری حاصل شود. مهم ترین اقدامات برای تزریق بوتاکس در قاعدگی عبارتند از:

  • اگر از داروی خاصی استفاده می کنید، حتماً در مورد قطع یا ادامه مصرف آن با پزشک مشورت کنید.
  • ناحیه مورد نظر باید از هر گونه آرایش، مرطوب کننده یا هر ماده دیگری پاک باشد.
  • ·         ۱ روز پیش از تزریق بوتاکس مصرف الکل را قطع کنید.
  • تا ۳ روز پس از بوتاکس، از ورزش ها و فعالیت های سنگین دوری کنید.
  • اگر قصد دارید برای التهاب و درد مسکن مصرف کنید، حتماً با پزشک مشورت کنید تا اختلالی در روند قاعدگی و پوست ایجاد نشود.
  • تا ۲۴ ساعت به ناحیه تزریق شده دست نزنید و از ماساژ دادن، کرم زدن و آرایش کردن این ناحیه بپرهیزید.

موارد ممنوعیت تزریق بوتاکس

به طور کلی برخی افراد نمی توانند بوتاکس را انجام دهند. فرقی هم ندارد که پریود باشند یا نه. کسانی که تزریق بوتاکس برایشان ممنوع است، عبارتند از:

  • زنانی که شیرده یا باردار هستند.
  • افرادی که سن آن ها زیر ۱۸ سال است.
  • کسانی که در حال درمان بیماری های پوستی هستند.
  • افرادی که دارای مشکلات و بیماری های عصبی هستند.
  • اشخاصی که به بوتاکس حساسیت دارند.
  • افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و با عفونت در بدن خود مواجه می شوند.
  • کسانی که به بیماری های قلبی و عروقی مبتلا هستند.
کلینیک زیبایی مدرن دکتر مسعود مهاجری نژاد
کلینیک زیبایی مدرن دکتر مسعود مهاجری نژاد

سخن پایانی

در این مطلب به بررسی تزریق بوتاکس در قاعدگی پرداختیم. بوتاکس نوعی سم محسوب می شود که کم تهاجم است و به عنوان راهکار درمانی یا جوانسازی به نواحی مختلفی از پوست تزریق می شود. موارد خاصی نظیر بیماری های عصبی و بیماری های پوستی وجود دارند که انجام بوتاکس را با اختلال مواجه می کنند اما تزریق بوتاکس در قاعدگی صورت می گیرد و اختلال یا مشکلی ایجاد نمی کند. کبودی، درد و التهاب از عوارض است که ممکن است پس از تزریق به وجود بیایند. اگر در زمان پریودی بوتاکس را انجام دهید، امکان دارد بدن شما کمی حساس تر شود و کبودی و درد بیش تر از حالت عادی بروز پیدا کند. تنها عوارض تزریق بوتاکس در قاعدگی همین مورد است.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید